Gedurende de jaren heb ik een fijne groep collega’s om mij heen verzameld waar ik intervisies mee vormgeef en waar ik in meer of mindere mate actief mee samenwerk.

Claudia Baldwin  Happy Horse Coachingsfarm

Claudia is een fijne en betrouwbare collega waarmee ik enkele gezinnen met een intensieve hulpvraag samen begeleid. Daarnaast is Claudia degene met wie ik groepen met kinderen zie om vanuit deze samenstelling aan andere doelen te werken dan ik 1 op 1 doe.

Claudia is gespecialiseerd in opstellingen met paarden.

www.happyhorsecoachingfarm.nl

 

Willemijn Homans  Homans Psychodynamiek

Willemijn is als kinderpsychiater verbonden geweest aan diverse jeugdzorg instellingen. Sinds een aantal jaar heeft zij besloten afstand te nemen van de huidige zorgstructuren omdat deze voor haar niet meer passen bij wat er in haar ogen nodig is. Zij ondersteunt nu diverse instellingen en managers in de zorg vanuit haar bedrijf ‘Homans psychodynamiek’.

Ik heb op regelmatige basis overleg met haar over de klanten die ik zie en mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Tanja Diepering  Jij bent top

Tanja en haar bedrijf ‘Jij bent top’ is een nabije collega; vanuit Wittelte coacht zij kinderen en hun ouders. In sommige gevallen verwijzen wij naar elkaar door omdat wij denken dat de ander beter aansluit bij de vraag of doelgroep die onze hulp heeft gevraagd.

 

Jacolien Platschorre  Kuddewijsheid

Nog werkzaam in de GGZ én haar eigen bedrijf ‘Kuddewijsheid’. Een fijne collega voor overleg en intervisie.

 

Suzanne Joenje  Puur begeleiden

Sanne komt uit het onderwijs en daar ligt ook haar grootste kracht met ‘Puur Begeleiden’. Als geen ander kan zij onderwijs en haar cliënten zien en verbinden of out-of-the-box paden bewandelen.